De iPhone van Apple is een van de meest populaire mobiele telefoons in binnen- en buitenland. Deze telefoons staan bekend om hun betrouwbare en vaak erg snelle werking, waardoor u nooit last heeft van een vastlopend of haperend toestel. Dit is echter niet de enige reden om te kiezen voor een iPhone van Apple, ook de camera, de mogelijkheden en het interne geheugen zijn voor veel mensen redenen om over te stappen op een abonnement met iPhone. Enig nadeel aan een iPhone is dat de kosten voor het abonnement over het algemeen veel hoger liggen dan de kosten voor een abonnement met een toestel van andere merken.

Een abonnement met iPhone afsluiten

Over het algemeen raden telefoonverkopers mensen af om een losse iPhone te kopen, omdat de kosten voor een los toestel vaak al snel oplopen tot een paar honderd euro. Daar komen dan de kosten voor het maandelijkse gebruik van de iPhone nog bij, denk aan mobiele data en belminuten die u verbruikt. Omdat een iPhone ontzettend veel mogelijkheden biedt, is het aan te raden om een abonnement met veel mobiele data te kiezen. Veel applicaties op de iPhone hebben een werkende internetverbinding nodig, waardoor u niet constant afhankelijk wilt zijn van openbare wifinetwerken.

Heeft u momenteel nog een iPhone die goed werkt? Wellicht is het in dat geval interessant om over te stappen op een sim only abonnement. De kosten voor een sim only abonnement met iPhone liggen veel lager dan de kosten voor een abonnement met toestel, omdat u de iPhone al in uw bezit heeft. Het voordeel aan een sim only abonnement is daarbij dat u het abonnement zelf kunt samenstellen.

iPhone abonnementen

Sommige telecomaanbieders hebben speciale iPhone abonnementen, die zijn samengesteld op basis van het gemiddelde verbruik van een gebruik van de iPhone.