De echte Apple fans zaten er al even op te wachten: de release van het nieuwe model iPhone, de iPhone 12! De lanceringen van de nieuwe modellen worden altijd groots aangekondigd en dat was dit keer zeker niet anders. Als je dit gemist hebt, maar wel benieuwd bent wat de nieuwste functies van deze iPhone zijn, lees dan vooral deze blog verder! We zullen enkele nieuwe specificaties toelichten. 

 

Van LCD naar OLED

Met de lancering van de iPhone 12 heeft Apple eindelijk de echte overstap naar de OLED-schermen gemaakt. Dit is een vooruitgang, omdat dit zorgt voor mooiere kleuren, betere beeldkwaliteit en last but not least: een langere batterijduur. Iets waar elke Apple gebruiker op zat te wachten! Daarnaast zullen de schermen ook voorzien worden van Pro Motion. Dit wordt al gebruikt bij de iPad Pro, maar nu zullen dus ook de iPhone gebruikers kunnen genieten van soepelere video- en animatie bewegingen. 

 

5G! 

De iPhone 12 moet het eerste smartphone model worden dat 5G ondersteunt. Met behulp van een 5G verbinding zal het internet op de iPhone nog sneller worden dan dat je al gewend bent van Apple. Klinkt goed! 

 

Wat zijn de afmetingen?

Er zullen ook weer verschillende modellen van de iPhone 12 beschikbaar zijn en deze zullen elk hun eigen afmetingen hebben. Zo zal de iPhone 12 Mini 5,4 inch worden, de reguliere iPhone 12 en de iPhone 12 Pro worden 6,1 inch en de iPhone 12 Pro Max zal maar liefst 6,7 inch zijn! 

 

De juiste bescherming met een goed telefoonhoesje

Op een nieuwe iPhone wil je natuurlijk hartstikke zuinig zijn, het zijn immers niet de goedkoopste telefoons. Om te garanderen dat de telefoon ook nog heel blijft nadat je hem een keer laat vallen, is het aan te raden om een goed, stevig hoesje aan te schaffen. Je hebt tegenwoordig telefoonhoesjes in allerlei verschillende soorten en maten, dus er is altijd wel een case te vinden die bij jouw wensen past! Als je het uiterlijk van de telefoon niet wilt verbergen kan je bijvoorbeeld voor een bumper gaan, maar als je absoluut geen risico wilt nemen kan je bijvoorbeeld voor een wallet case gaan.