Als je laptop niet meer werkt, kan dit je ontzettend belemmeren in je werk of studie, of zelfs allebei. De aanschaf van een nieuwe laptop is duur, vraagt onderzoek naar wat je wil en nodig hebt en vraagt tijd om weer aan te wennen. Een duurzamere en goedkopere optie is je laptopaccu vervangen. Dit hoeft helemaal niet ingewikkeld te zijn, en je kunt gewoon een nieuwe laptop accu bestellen. Je vindt de juiste accu voor jouw laptop met het modelnummer van je laptop of het onderdeelnummer van je accu. Het onderdeelnummer begint met PA en wordt gevolgd door een reeks cijfers.

 

Vind de juiste accu

Je kunt je laptopaccu vaak gemakkelijk loskoppelen, zonder dat hiervoor gereedschap nodig is. Dan kun je nog beter op zoek gaan naar het onderdeelnummer op de accu. Misschien is het sneller en gemakkelijker om te zoeken op het modelnummer van je laptop. Sommige accu’s zijn geschikt voor meerdere modellen, dit is vaak het geval met een serie bijvoorbeeld. Bovendien kan het zijn dat er meerdere accu’s geschikt zijn voor jouw model laptop, maar er verschil zit in batterijsterkte. Als je er niet uit komt welke accu je nodig hebt om je laptop een nieuw leven te geven, kun je contact opnemen via de website.

 

Probleem opgelost met nieuwe adapter

Het kan zijn dat je accu niet eens vervangen hoeft te worden, maar dat je al geholpen bent met een nieuwe adapter. De adapter is de kabel die je in een stopcontact en laptop stopt om je laptop op te laden. Vaak zijn deze minder ingewikkeld te vinden, omdat de meeste aansluitingen voor laptops redelijk universeel zijn. Er zijn zelfs universele adapters beschikbaar. Bij een adapter bestellen is het zaak om te letten op het voltage en wattage. Deze moeten beide overeenkomen met het voltage en de wattage van je oorspronkelijke adapter.

 

De webshop

Of je nu op zoek bent naar een nieuwe accu of een nieuwe adapter, of naar een accu en adapter – je kunt via de website de juiste vinden en de laptopaccu en adapter bestellen. De prijzen zijn voordelig, en je kiest voor de duurzamere optie door een accu of adapter te vervangen in plaats van de hele laptop. De webshop is veilig en je kunt met iDEAL of PayPal betalen. Alle bestellingen worden gratis verzonden en je krijgt bovendien een jaar garantie op je adapter of accu.