De fitness wordt steeds bekender. Steeds meer ouderen en jongeren starten met de fitness en ook steeds meer mensen proberen op het uiterlijk te letten door vaak genoeg te bewegen. Smartphone’s zijn in de fitness nogal wel eens een probleem. Waar laat jij je telefoon tijdens het sporten? Leg jij je telefoon in je kluisje, hou je altijd je telefoon vast of heb je een zak in je sportbroekje?

De oplossing zit in unieke sporthoesjes voor je telefoon

Hoesjes zijn in diverse soorten, maten en vormen beschikbaar. Ieder hoesje heeft als primaire functionaliteit het beschermen van de mobiele telefoon, echter heeft ieder hoesje vaak wel een secundair doel, zoals opbergen van geld, papieren of pasjes, het efficiënt plaatsen van je telefoon op de tafel of bank, je telefoon in het water gebruiken of je telefoon eenvoudig bij je bewaren zonder dat je er last van hebt tijdens de fitness.

Smartphonehoesjes voor de fitness

Smartphonehoesjes voor de fitness worden veelal om een arm of been bevestigd. Hierdoor heb je er tijdens het hardlopen op de loopband of tijdens de specifieke oefeningen voor spiergroei geen last van. Ook zie je dat vaak mensen de smartphone gebruiken als muziekstation. Eenvoudig naar de leukste nummers luisteren tijdens het uitvoeren van zware oefeningen.

Ook bedrijven spelen massaal in op deze nieuwe trend. Heb jij een bedrijf waarbij de diensten worden teruggekoppeld naar telecom of naar de verkoop van mobiele telefoons, dan is een bedrukt smartphonehoesje de ideale manier om te werken aan een branding marketingcampagne.

Ook de hoesjes voor de fitness zijn onder te verdelen in diverse varianten. Je hebt bijvoorbeeld hoesjes die dienen als draagbaar hoesje speciaal voor elektronica, maar tevens heb je diverse hoesjes die je op je arm kunt bevestigen maar die nog als doel hebben om je telefoon te kunnen bedienen. Deze hoesjes zijn vaak wel een stuk prijziger, maar tevens ideaal in te zetten als promotiemateriaal