Naar verwachting komt Apple dit najaar nog met een nieuwe iPhone op de markt. En dan niet met één toestel, maar met maar liefst drie nieuwe iPhone toestellen. Het is zojuist bevestigd dat de nieuwe  iPhone 2019 op 20 september in de winkels zal liggen, wat hij gaat kosten is echter nog onbekend, maar als we de trend van vorig jaar zouden doortrekken dan zullen de prijzen variëren tussen de 860,- euro en de 1.260,-

Wat kunnen we verwachten van de nieuwe Iphone modellen

Maar wat krijg je dan voor toestel voor dat geld? Nou volgens geruchten zullen de drie nieuwe iPhone toestellen directe opvolgers zijn van de  iPhone XR, iPhone XS en iPhone XS Max. De toestellen zullen hetzelfde design hebben, maar wel met de nodige innovatieve verbeteringen aan de binnenkant. Een van de verbeteringen is een derde camera lens die ervoor zal zorgen dat de iPhone diepte en afstand kan meten van het toestel tot het object of de persoon die je fotografeert. Waarschijnlijk zal Apple met nieuwe kleuren op de markt komen. Gradiënt stijl kleuren schijnt heel erg hip te zijn. En tot slot zal Apple met een verbeterde chip waarschijnlijk komen die de iPhone net een tikkeltje sneller zal gaan maken. Verder is er bekend geworden dat het scherm een unibody glas zal bevatten en Als laatste is er een gerucht dat de nieuwe Iphone 11 een underwater mode functie zal hebben. Hierdoor zou het gebruik van de telefoon en camera onder water mogelijk moeten zijn. Als laatste nieuwtje is bekend geworden dat je met de iphone bi directional kan laden. 

Denk bijvoorbeeld aan je Airpods die je gewoon op het toestel kan leggen om ze te laden.

Nieuwe modellen nieuwe namen

Tot op heden is er eigenlijk niets meer bekend dan het feit dat er drie toestellen gaan komen. Die drie toestellen zullen waarschijnlijk net als vorig jaar een een reeks vormen van drie varianten op hetzelfde type.  Denk dan aan een XR, XS en XS Max versie bijvoorbeeld. Over de naamgeving is nog steeds niks bekend. Traditiegetrouw wordt deze naam pas twee weken voor de release date bekend gemaakt.

 

Kinderziektes bij nieuwe toestellen

Onze ervaring leert dat de eerste serie van toestellen die op de markt komen nog wel eens wat kinderziektes hebben. We zagen dit bijvoorbeeld al gebeuren bij de Samsung Fold vorig jaar. Of dit de nieuwe Iphone serie ook gaat gebeuren is natuurlijk maar de vraag toch zijn er wel al webshops zoals Iphonereparatieplaza,  die rekening houden met het feit dat dit zou kunnen gebeuren. Niet geheel onverstandig. Het is tenslotte van groot belang dat je ook terecht kan voor een beschadigde Apple iPhone 2019.