Naast de toestellen van Apple is ook Samsung een erg populaire producent van mobiele telefoons. In tegenstelling tot Apple, richt Samsung zich zowel op het lagere, als het hogere segment van de markt. Zo is de kans erg groot dat je in het assortiment van Samsung een geschikt toestel vindt! Kies bijvoorbeeld voor een simpel toestel die geschikt is voor het bellen en sms’en van vrienden, collega’s en familie, of ga voor een model uit het hogere segment met meer functies. Het prijsverschil tussen toestellen van Samsung uit het lagere en hogere segment van de markt kunnen oplopen tot een paar honderd euro. Dit maakt het zeer aantrekkelijk om vooraf een vergelijking van Samsung toestellen te maken, om te voorkomen dat u betaalt voor functies die u later niet of nauwelijks zal gebruiken.

Welk Samsung toestel past bij mij?

Door de diversiteit aan modellen van Samsung kan het lastig zijn om een geschikt toestel te vinden. Om die reden kunt u vooraf een overzicht maken van de functies die u van een telefoon verwacht en op basis daarvan een geschikt model zoeken. Het is hierbij belangrijk om te kijken naar de kwaliteit van de camera van een toestel, de grootte van het interne geheugen, de snelheid van een telefoon en de overige functies die worden aangeboden.

Wanneer u een telefoon gebruikt voor het maken van foto’s en video’s tijdens een vakantie of reis, is het belangrijk om een goede camera te hebben. Daarbij wilt u voorkomen dat het interne geheugen bij honderd foto’s vol zit, waardoor ook een groot intern geheugen aan te raden is. Eventueel kunt u er zelfs voor kiezen om een Samsung toestel aan te schaffen met de mogelijkheid om een externe geheugenkaart te plaatsen.

Een toestel van Samsung met abonnement

 Zeker bij de toestellen van Samsung uit het hogere segment ligt de aanschafprijs al snel op een paar honderd euro. Daar komen de kosten voor het gebruik van belminuten en mobiele data nog bij, als u kiest voor het los aanschaffen van een toestel. Voordeliger is het vaak om te kiezen voor een mobiel abonnement met toestel, omdat u hierbij maandelijks een deel van de aanschafprijs van het toestel aflost.