Een van de meest bekende aanbieders van mobiele telefoons is Apple, een producent die van oorsprong uit Amerika komt. Het bedrijf produceert zeer fraaie toestellen, die naast hun mooie vormgeving over een breed scala aan functies beschikken. Zo heeft vrijwel iedere iPhone een kwalitatief goede camera, hebben de telefoons een groot intern geheugen en is het mogelijk om een groot aantal apps tegelijk te gebruiken zonder last te hebben van een haperend toestel. De aanschaf van een iPhone gaat in de meeste gevallen echter gepaard met een hoge aanschafprijs, wat voor veel consumenten de reden is om te kiezen voor een toestel van een ander merk.

Verschillende generaties toestellen

Apple presenteert vrijwel ieder jaar een nieuw model iPhone, waaronder in 2017 de iPhone 8, waarbij de toestellen zowel qua vormgeving als qua capaciteiten verbeterd worden. Zo heeft een nieuw toestel vaak een betere en snellere processor, is het met een nieuw toestel mogelijk om nog mooiere foto’s te maken, enzovoorts. De aanschafprijs van een nieuw model iPhone ligt vaak op vijf- tot zeshonderd euro, waarbij de prijs oploopt als u kiest voor modellen met een groter intern geheugen. Doordat de iPhone regelmatig een update nodig heeft op het gebied van de software, kan het interne geheugen al vrij snel vol raken. Wanneer u veel foto’s en video’s maakt is het daarom verstandig om een toestel te kiezen met een relatief groot intern geheugen.

Een Apple iPhone met abonnement

Door de hoge aanschafprijs van een iPhone is het raadzaam om deze toestellen te combineren met een mobiel abonnement. Met een mobiel abonnement betaalt u maandelijks een deel van de aanschafprijs van het toestel, die u aan het eind van de contractperiode mag houden. U kunt na het verlopen van uw abonnement alsnog overstappen op een goedkoper sim only abonnement of kiezen voor een nieuw model iPhone.